Samt håndmalet Kunstreproduktioner på lærred, der er flere forskellige mekaniske metoder til kunst reproduktion-men kommer ingen tæt på præcist replikerer den farve og tekstur som hånd maleri.

Aquaprint: Er en udskrivningsproces, som bruger farveseparation. Farverne kan være lyse, men teksturen af det færdige reproduktion kunst er flad og ikke efterligne kunstnerens penselstrøg.

Artagraph: Artagraph er en særlig udskrivningsmetode, som genskaber oprindelige farve, men også overfladestruktur. Dette opnås ved at tage en silikone støbeform af den originale oliemaleri og bruge det i fine kunst reproduktionen. Problemet er, at ikke mange museumsfolk eller samlere er villige til at have deres værdsatte mesterværker kvæles i silikone, rækken af artagraph Kunstreproduktioner er derfor meget begrænset.

Lærred overførsel: lærred overførsel Kunstreproduktioner er dybest set aftryk på lærred i stedet for papir og forblive flad, ude af stand til at genskabe teksturen af kunstnere penselstrøg. Først et litografi på papir er belagt med akryl emulsion, så når akryl er tør, print er dækket med en løsning, der hjælper til at adskille billedet fra det papir, det var trykt på. Billedet er nu fæstnede til akryl og fri for papir. Denne film er så omhyggeligt bundet til lærred. Lærred overførsel kunst reproduktion flade tekstur kan blive forstærket af den kunstner, tilføje nogle penselstrøg. Lærred overførsel reproduktion kunst kan farve fading, gulfarvning, at være et særligt problem.

Kobberstik: Kunst reproduktion billede er ætset ind i en kobber plade, blæk anvendes derefter på nummerpladen. Afdæmpet papir er derefter lagt på pladen og under ekstremt højt tryk fra en Radering press, blæk er tvunget ud på papiret. Dette er en populær metode til kunst reproduktion af tegninger, men er ikke egnet til reproduktion kunst oliemalerier

Giclees: Er fremstillet af en farve gennemsigtighed lavet fra den originale oliemaleri normalt ved at tage et foto eller ved hjælp af en tromle scanner. I dag mange giclee Kunstreproduktioner er lavet med ink-jet printere tilsluttet computere og dermed de lider af inkonsekvent kolorere genfortælling. De er dyre mens de resterende flad og untextured reproduktion kunst.

Håndmalede: denne metode af kunst reproduktion indebærer en uddannet kunstner omhyggeligt kopiere den originale oliemaleri. Kunstneren efterligner de nøjagtige farver, tekstur og penselstrøg af den oprindelige mesterværk til at producere en kunst reproduktion, som er en fantastisk kopi af den originale oliemaleri.

Litografi: Dybest set dette er standard offsettryk. Kunst reproduktion billede er trukket på et litografi – kalksten eller udsættes for en lys følsom litografi plade. Udskrivning overfladen holdes våd med en svamp; blækket er derefter rullet i hånden på den plade eller sten. Dette er en populær kunst reproduktion metode til plakater, men falder for at genskabe den penselstrøg og tekstur af oliemalerier

Serigrafi: også kendt som skærmen udskriver. Fogedretten Kunstreproduktioner fremstilles ved at oprette en stencil på den struktur, der er strakt hen over et billede for hver farve af en master printer. De kan have en tynd tekstur men efterligne ikke den tunge tekstur af oliemaleri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *