Fire score og syv år siden, vores forfædre…

Ud over at afskaffe slaveriet i USA, borgerkrigen føre til store fremskridt inden for teknologi og kommunikation. I dag, se folk borgerkrig programmer på interaktive TV når nogensinde de ønsker til – gratis fra network programmering tidsplaner. Hvis Dick Tracy var rundt i dag, ville han have en mobiltelefon med interaktivt TV, så han kunne se nyheder på sig selv hver gang han

løst en forbrydelse. Her er et par tanker om, hvordan interaktive TV vil udvide børns tv-oplevelse.

Interaktiv TV for børn – et vindue på WorldSure børn se animerede film, sport, musikvideoer mv. ligesom deres forældre set på net-TV. Børn i dag ved hvad en søgemaskine er og hvordan det bruges. For dem er interaktivt TV barneleg. Unge mennesker interesserede i videnskab, historie, kunst, biler mv. Se interaktive TV-programmer og uddanne sig som ingen generation før dem..

Fremtidens interaktive TV – hvordan High Moon?

Fremtidens interaktive TV er så lyse, en person wonder’s hvorfor det ikke fandtes for 50 år siden. I tilfælde af at nogen man husker, var det nogle halvtreds år siden russerne sendte op “Sputnik” satellit og sparket rumkapløbet. Interaktivt TV er blot en af de mange produkter, der voksede ud af forbedret telekommunikation af den kolde krig.

Hvordan fungerer interaktivt TV – interaktive TV Guide

Du tænder for dit TV eller mobiltelefon og søgen efter et program, du gerne vil se… Jeg mener gør nogen virkelig pleje hvordan interaktivt TV virker? Naturligvis ikke. Forbrugerne bryder mig om hvor meget interaktivt TV omkostninger, program tilgængelighed, service og brand navn. -Interaktive TV-udbydere bruger masser af $$$ fremme deres mærke navne til børn.

Cell Phone CellCasts – interaktiv TV Guide

Cell Phone CellCasts har forvandlet børn voksne og børn til, godt… Hvordan vil børn vokser med interaktivt TV vise sig? Det er en god satsning, vil de modtage en langt bredere uddannelse grund program mangfoldighed og lave omkostninger.

Som barn vokser op, jeg læse Dick Tracy tegneserier med sit armbåndsur walkie talkie og aldrig troet på et sekund jeg ville eje

én og kunne se TV på det. Hvad vil de Tænk på næste? Hvad nogensinde det er, vil du se det først på interaktive TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published.