Sælge dyre varer såsom ebay bilauktioner bliver mere og mere populær disse dage. I virkeligheden, ifølge ebay motors, et køretøj er solgt meget 10 sekunder, en bil del eller tilbehør sælges hvert sekund. Over 10 millioner shoppere besøge ebay motors hver måned søger for at købe biler og bildele.

Grunden hvorfor ebay bilauktioner er populære blandt ebay sælgere er temmelig indlysende, da overskuddet pr. salg er høj. Du behøver kun at sælge 1 til 2 biler på ebay motors hver måned for at gøre en smuk fortjeneste.

Så hvordan finder du biler til at sælge på ebay motors? Dybest set har jeg brugt 2 måder.

Bilforhandlere

Tro det eller ej, er der stadig en masse Bilforhandlere, der stadig reklame offline via de sædvanlige markedsføring metoder såsom reklame i bil magasiner, plakater, tv og radio.

Fra min personlige erfaring er den vigtigste grund til hvorfor disse Bilforhandlere ikke sælger på ebay motors ikke fordi de ikke kender til ebay. Det er fordi de ikke har teknisk viden om upload af billeder, sætte auktion beskrivelse og sådan. En bilforhandler jeg kender har ikke rørt en computer i hans liv!

Så dette er hvor du kan komme ind og tilbyde dine tjenester og til gengæld hvis bilen er solgt med succes på ebay motors, får du en Kommission. Jeg behøver ikke at fortælle dig, selvom det er en kun 2 procent Kommission, kan du stadig få et par hundrede dollars nemt.

Klassificeret annoncer

Hvis du bladre gennem dine daglige aviser, kan du sikkert finde en masse mennesker forsøger at sælge deres biler i afsnittet klassificeret annoncer. Nogle af disse mennesker har været reklame for et stykke tid som kunne betyde de ikke formår at sælge deres biler.

Du kan kontakte dem og tilbyde at sælge deres bil. Da de ikke kunne sælge deres bil, bør det ikke være for svært at overbevise dem om at give dig en chance for at sælge den. Til gengæld arrangere du med bilejer at modtage en lille provision for dit arbejde.

De ovenfor 2 metoder har fungeret godt for mig. Den gode ting ved begge metoder er, du får at vælge hvilke biler du ønsker at sælge især for rubrikannoncer. Hvis du har været på ebay motors i et stykke tid, vil du indse, visse typer af biler sælger bedre og lettere end andre. Eksempler er klassisk eller vintage biler. Dybest set biler, der er sjældne eller usædvanlige.

En ting du skal bemærke er, de fleste bilforhandlere vil sandsynligvis ikke give dig en eksklusiv periode at sælge bilen. Derfor i din auktion, altid erklære bilen er til salg på andre websteder eller på andre måder, og at du forbeholder sig ret til at afslutte auktionen tidligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.