Nogensinde spekuleret over, hvordan internetmarkedsføring arbejdede? Hvordan nogen hvem er i internetmarkedsføring informere sine potentielle kunder at han eksisterer? Og hvordan gør Gæster der er på udkig efter noget bestemt, vide, hvor at lede efter det? I betragtning af den enorme væld af sider på internettet, kan dette være et kæmpearbejde for såvel køber som sælger.

Internetmarkedsføring handler om at fange øjet af edderkoppen. ‘Spiders’ er genial lille enheder, der søgesider af World Wide Web på udkig efter de sider, der er mest relevante for de søgeord, som internet-brugeren har indtastet. Ikke kun gøre edderkopper finde de relevante sider, men de også rangordne disse sider med henblik på relevans, hvilket gør det lettere for brugeren at finde, hvad han leder efter. Selvfølge, nogen leder efter noget ville først klikke på den side, der er lige på toppen af listen. Hvis han finder, hvad han ser for, der er it-han ser ingen yderligere. Det er kun, hvis han ikke finder, hvad han ønsker at han derefter vil gå over listen over sider, der edderkopper har rangeret i aftagende orden efter relevans. Nøglen er at sikre din hjemmeside er rangeret lige deroppe først og fremmest andre, der har de samme søgeord.

Her er et par tips om hvordan du kan bruge artikel marketing til at fange øjet af denne yderst vigtige spider og få dit websted rangeret lige deroppe, hvor det kan ses af millioner af brugere.

Sørg for, at din artikel er originale

Edderkopper glemme aldrig! De huske hver artikel, de nogensinde har gennemgået over. Hvis de kommer på tværs af en lignende artikel under efterfølgende søgninger de straks pille det som en plagieret kopi. I stedet for brownies point du ville forvente at vinde for byder værdifuldt indhold på dit websted, vil dit websted få straffet for byder kopierede indhold. Det er afgørende for at sikre, at din artikel indhold er altid original.

Bogføre dine oprindelige artikler på din egen hjemmeside først

Ved at sende dit oprindelige indhold på din egen hjemmeside inden det distribueres til andre websteder, du indsats et krav at din artikel, og forhindre disse edderkopper fra straffe det til duplikering. Også, når edderkoppen opfanger din artikel under en søgning, hvis artiklen er offentliggjort på din hjemmeside, vil det føre læseren direkte til dit websted, omgå ruten rundt om.

Integrere disse søgeord og søgeordssætninger

Ved hjælp af relevante søgeord og søgeordssætninger i hele din artikel samtidig opretholde optimal nøgleordet massefylde, er kritisk. Korrekt søgeord anvendes korrekt hjælper edderkopper indeksere dit websted og gearer din søgemaskineoptimering. Det er vigtigt at huske, at korrekt brug af søgeord og søgeordssætninger er kritisk. Søgeord, som placeres tilfældigt i hele artiklen, kendt som søgeord udstopning, vil kun hjælpe med at få din artikel diskvalificeret og straffet af søgemaskinerne. Og hvis din artikel, der er ubegavet søgeord fyld, komme forbi søgemaskinerne, dine besøgende vil være ingen alt for imponeret over kvaliteten af dine artikler og vil næsten helt sikkert vende sig bort. Når dette sker, er det næsten umuligt at lokke dem tilbage igen.

Øge din link popularitet

Edderkopper bestemme popularitet og relevansen af dit websted af kvaliteten og kvantiteten af indgående links fra andre websteder til din. Medtage en “Om forfatteren” sektion med et link til din hjemmeside i hver forfatter ressource box i slutningen af din artikel. Det er obligatorisk for andre hjemmesider til at medtage dette afsnit, hvis de beslutter at udgive din artikel på deres site. Dette i sig selv vil garantere dig ubegrænset gratis reklame. Hvis din artikel er informativ og interessant, og er placeret på flere steder, vil du automatisk få masser af links, der peger tilbage til dit websted. Dette er garanteret til at fange øjet af edderkoppen og øge din søgemaskine ranking.

Maksimere din eksponering gennem artikel distribution websteder

Ved at indsende dine artikler til store udlodninger steder såsom GoArticles.com eller eZine.com øge du chancerne for din artikel bliver repurposed af andre webmastere, der søger løbende kvalitetsindhold. Dette kan have en form for viral effekt og sender en kontinuerlig strøm af betydelig trafik i retning af dine artikler.

Vedholdenhed betaler

Skriver blot én artikel, uanset hvor gode, er ikke nok til at få dig de ønskede resultater. Fange øjet af edderkoppen tager tid. For at høste fordelene af artiklen kræver markedsføring tid og tålmodighed samt den urokkelige forpligtelse til at skabe og udbrede god kvalitet artikler konsekvent. Dette er hvad vil skabe en værdifuld fodaftryk i dit område af ekspertise og bidrage til at øge antallet af back-links til dit websted.

Opretholde denne

Leave a Reply

Your email address will not be published.